Zondag 12 mei: Zendingszondag

Rumble in the jungle

Zondag 12 mei wordt een bijzondere kerkdienst. In deze dienst ontvangen we Dominee Moussa Bongoyok uitKameroen. Hij is nauw betrokken bij de UIDI, de universiteit van onze tien theologie studenten. Tijdens de dienst vertelt hij over het zendingswerk in Kameroen.

Maak alvast kennis met Moussa Bongoyok.
Moussa is niet opgegroeid in een christelijke familie. “Mijn familie was beïnvloed door zowel de Afrikaanse religie als de islam. Ik hoorde voor het eerst van het evangelie toen ik een christelijke school bezocht in 1977. Ik werd christen in  1981”, vertelt hij. Hij begon zijn loopbaan als predikant van een lokale kerk, ging vervolgens lesgeven op een seminar en verschillende christelijke universiteiten. Nu leidt hij het universitaire instituut voor internationale ontwikkeling.

Moussa en zijn vrouw genieten ervan om mensen in kerken en zendingsmissies aan het werk te zien en leren graag van de ervaringen van anderen.

Collecte: Diaconale jaardoel; het financieel ondersteunen van 10 studenten in Kameroen
Tijdens de Ontmoetingsdienst is er een collecte voor het financieel ondersteunen van 10 studenten in Kameroen. Van harte aanbevolen!

Deze dienst organiseren we in samenwerking met de Verre Naasten. Meer weten over de ontmoetingsdiensten? Ga dan naar de site van De Verre Naasten.