Themadiensten

Twee keer per kerkseizoen organiseert de themadienstcommissie een themadienst. In deze themadienst gaan zij op een speciale manier in op het jaarthema. U als kerklid ziet alleen het eindresultaat, maar voordat zij zover zijn moet er nog veel gebeuren. De commissie bedenkt samen met de dominee een passend onderwerp. Vanuit daar gaan zij als groep kijken naar bijpassende bijbelteksten, liederen, muzikale omlijsting, hoe presenteren we het aan de kerk en nog veel meer. Ook kijken wij naar hoe wij de kerkdienst bijzonder kunnen maken, zodat zij u telkens kunnen blijven prikkelen om naar deze bijzondere dienst te komen. Heeft u misschien ideeën of wilt u het team komen versterken? Laat het ons weten!

Leden:

Ingrid Hopman (voorzitter)