Petractief organiseert RondFietsMaaltijd XXL op vrijdag 21 juni

Eten & Drinken, Gezelligheid en Verbinding. En dan niet alleen binnen jouw eigen gemeente, maar dorpsbreed: De RondFietsMaaltijd XXL op vrijdagavond 21 juni 2019!

Een mooie afsluiting van het kerkjaar, om onder het genot van een goed glas en een 3-gangen maaltijd nog een door te praten over bijvoorbeeld het jaarthema: Jezus Christus Ontdekken!

Hoe gaat een rondfietsmaaltijd?
Eerst fiets je naar gastadres 1, daar krijg je het voorgerecht. Dan ben je welkom op gastadres 2 voor het hoofdgerecht en vervolgens fiets je naar gastadres 3 voor het dessert en eventueel een gezellige naborrel. Bij elk adres zit je bij andere mensen aan tafel!

Je kunt je opgeven in tweetallen. Jouw fietsmaatje hoeft geen lid te zijn van de(zelfde) kerk te zijn. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom!

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar je mag een vrijwillige bijdrage achterlaten bij de kookadressen tijdens deze avond. Enkele dagen voor de RondFietsMaaltijd XXL ontvang je een uitnodigingsmail waarin precies staat waar je wanneer wordt verwacht.

De RondFietsMaaltijd XXL kan niet plaatsvinden zonder kookadressen… Dus vindt jij het leuk om voor 6 (of 8) gasten te koken, geef je dan op via petractief@bunschoten-oost.nl

Opgeven per e-mail (naar petractief@bunschoten-oost.nl) met de volgende gegevens:
-Naam
-Eventuele dieetwensen
-Naam van je fietsmaatje
-06 nummer
-De kerk waarvan je lid bent

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Landa Zwaan, 06-41486798
Jan Ruizendaal, 06-21654511

Namens Petractief wensen we iedereen een gezellige RondFietsMaaltijd XXL toe!