• Aanvraag trouwdienst (minimaal 8 weken vooraf)
  • Aanvraag doop
  • Aanvraag attestatie (overgang naar een zusterkerk)
  • Gezinsattestatie
  • Belijdenisattestatie
  • Doopattest
  • Inleveren attestatie (wanneer u overkomt van een zustergemeente)
  • Doorgeven verhuizing binnen de gemeente
  • Het kerkelijk bureau wordt verzorgd door zuster Helga Hop. Zij voert deze administratie vanaf huis.  U kunt Helga ten allen tijde telefonisch bereiken of mailen.

Helga Hop
    Bunschoter Veenkamp 49
    kerkelijkbureau@bunschoten-oost.nl

Kerkmunten

Elke eerste maandagavond in de maand, tussen 19:00 en 20:00 kunt u kerkmunten kopen. Deze munten zijn ter waarde van € 1,00. De munten worden verkocht per 50 stuks.

Het is alleen mogelijk de munten te kopen via automatisch incasso. Wanneer u de kerk nog niet gemachtigd heeft, kunt u gebruik maken van het formulier ‘Kerkmunten’ welke verkrijgbaar is bij het kerkelijk bureau.

Gavenbank

Het kerkelijk bureau beheert ook de gavenbank. Mocht u hier, als commissie, gebruik van willen maken, dan kunt u contact opnemen met de beheerder van de gavenbank. Als leden het gavenformulier nog willen invullen en opsturen, dan kunnen ze deze downloaden onder de kop informatie op de website en inleveren bij de diakenen.