Herdenkingsboek Petrakerk in de maak

Donderdag 6 september is een begin gemaakt met het drukken van een herdenkingsboek over 50 jaar Petrakerk. Eerst kwamen de boekomslagen uit de machines van de drukpers. Dit onder toeziend oog van v.l.n.r. de schrijvers Hans Hopman en Wim Ruizendaal, de Petrakerkers Jan Ruizendaal en Willem de Graaf en geheel rechts Ivan Hartog van drukkerij ‘de Bunschoter’.
Het in full-colour uitgevoerde boek gaat 143 pagina’s tellen en bevat meer dan 170 foto’s en illustraties.
De presentatie vindt plaats op zaterdagavond 6 oktober tijdens een feestelijke herdenkingsavond. De prijs is slechts ongeveer een tientje, dit dankzij diverse gulle sponsoren. Om verzekerd te zijn van een of meer exemplaren: bestellen bij Willem H. de Graaf, Koerierster 2. Dit kan ook per mail: willemh_degraaf@hotmail.com