Gemeenteopbouw

Wat doet de commissie Gemeenteopbouw?

De commissie Gemeenteopbouw bestaat uit een aantal afgevaardigden van verschillende werkgroepen binnen de Petrakerk: Creche, KinderBijbelGroep, Jongleren, Rock Steady, Petractief, Vrouwennetwerk en een kerkenraadslid. Met elkaar bewaken we de visie dat er voor ieder gemeentelid een plaats is binnen de kerk. Dat iedereen de gelegenheid krijgt om te groeien in geloof en een warme plaats vindt in onze gemeente. De activiteiten die we organiseren stemmen we daarop zo goed mogelijk af. Daarnaast organiseren we activiteiten en bezinningsavonden tot opbouw van de gemeente en tot eer van God.

De jaarlijkse startzondag (tweede zondag van september) wordt ook georganiseerd door de commissie Gemeenteopbouw. Op deze dag starten we het kerkelijk seizoen met verschillende activiteiten voor de hele gemeente. Het kerkelijk jaarthema staat daarbij centraal.

Om contact te zoeken met de commissie gemeenteopbouw kunt u een e-mail sturen naar: gemeenteopbouw@bunschoten-oost.nl