50 jaar Petrakerk

Deze zomer bestaat de Petrakerk 50 jaar. Dit prachtige jubileum laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

De werkgroep Petrakerk 50 jaar organiseert van 9 september t/m 6 oktober een spectaculair programma voor jong en oud.  Niet alleen voor onze eigen gemeente maar ook dorpsbreed! Via deze weg willen wij jullie kort informeren over de huidige stand van zaken.

Deurcollecte en giften:

Om een kleine buffer te hebben voor de onkosten van de hele organisatie hebben wij in overleg met de diaconie de gelegenheid gekregen om 2 extra deurcollectes te mogen houden. We bevelen deze deurcollectes graag bij jullie aan zodat we ook iets moois kunnen neer gaan zetten voor onze eigen gemeente, maar ook dorpsbreed.

Tevens is er de mogelijkheid om een gift te geven of om te sponsoren. Het geld dat opgehaald wordt zal ten goede komen aan uitbreiding van faciliteiten binnen de kerk voor ontmoeting met elkaar, en vorming en toerusting van de jeugd.U kunt uw gift overmaken naar rekening NL52 RABO 03114 06270 t.n.v. Ger. Kerk. Bunschoten-Oost onder vermelding van Petrakerk 50 jaar.

Namens de werkgroep 50 jaar Petrakerk; alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Activiteiten feestmaand:

De afgelopen maanden zijn er vanuit de gemeente allerlei leuke ideeën aangeleverd. Het waren er zoveel, dat we hebben besloten om er geen feestweek, maar een feestmaand van te maken! Dus tussen zondag 9 september (Startzondag) en zondag 7 oktober (GSK-afsluiting) staan er diverse activiteiten op het (concept)programma

De definitieve planning volgt nog, maar dit is in grote lijnen de opzet van de feestmaand. Binnenkort volgt er meer informatie over elke activiteit. Al deze activiteiten worden georganiseerd door een enthousiaste groep gemeenteleden en aangestuurd en ondersteund door Petractief. Als u / jij nog wilt meehelpen of als er vragen zijn, dan graag contact opnemen met Landa Zwaan of Jan Ruizendaal

(Concept)programma feestmaand Petrakerk 50 jaar